DGS

Kategori: Genel | 0

 

YENİ DÖNEM ERKEN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

HER YIL MAYIS AYINDA MATEMATİK  KAMPI YAPILMAKTADIR.

TÜRKİYE GENELİ VE KURUM İÇİ DENEME SINAVLARINA DIŞARIDAN KATILABİLİRSİNİZ

MATEMATİK 100 SAAT
TÜRKÇE 40 SAAT
SAYISAL MANTIK 16 SAAT
SÖZEL MANTIK 16 SAAT
GEOMETRİ 30 SAAT

Öğrencilerimize Sunduğumuz İmkanlar:

  • 5 Farklı Yayın Desteği
  • 50 Adet Genel Deneme Sınavı
  • 100 saat Soru Çözümü + Etüt
  • Birebir Soru Çözümleri
  • Kişiye Özel Rehberlik Hizmeti
  • Uzman Öğretmen Kadrosu
  • Sınav Öncesi “SINAV ÖNCESİ GENEL TEKRAR  KAMPI”

KURSA BAĞLI GRUP LİSTESİ

Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelik kapsamında meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına dikey geçiş yapmaları ile ilgili sınav ve yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yürütülecektir. Bursa Başkent Kariyer olarak DGS ‘ye hazırlanacak öğrencilere Nilüfer sınıfları içinde bir imkan sunduk ve profesyonel kadromuz , sürekli tekrara dayanan eğitim modelimiz, 5 farklı yayın kullanarak DGS adaylarının Bursa’da başarılı olmaları için kendini adamış bir kurumdur Bursa Başkent Kariyer.

Bursa Başakent Kariyer DGS kurslarına  katılarak hayalinizdeki üniversitenin kapılarını aralama şansına sahip olacaksınız. Bursa  Başkent Kariyer DGS – Dikey Geçiş Sınavı hazırlık kurslarında STS(Sürekli Tekrar Sisitemi) eğitim modeli uygulanmaktadır. Bu uygulama sayesinde bütün soruları rahatlıkla cevaplayacaksınız. İyi bir eğitim sonrasında başaracağınıza inanacaksınız. Bursa Başkern Kariyer Eğitim Kurumlarında Uzaktan eğitim DGS altyapızı da bulunmaktadır. Pandemi nedeniyle ders yapılamaması durumunda Başkent Uzaktan Eğitim Modeli eğitime devam edilmekte ve bu eğitim için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Yükseköğretim programlarına dikey geçiş için başvuracak adaylarda, meslek yüksekokulları ve açık öğretim ön lisans programlarından mezun olmuş  olma şartı aranır. O yıl son sınıfta olup da staj dışındaki mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olan adaylar da başvurabilir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) meslek yüksekokullarının son sınıf öğrencileri ve mezunları ile aynı koşullarda yurt dışından mezun olup denkliği kabul edilen adaylar da DGS’ye başvurabilirler. Meslek yüksekokulu son sınıf öğrencileri ve mezunları, kendi alanlarındaki özel yetenek sınavı veya merkezî sistemle öğrenci alan lisans programlarına dikey geçiş yapmak istiyorlarsa DGS’ye girmek zorundadırlar. Özel yetenek sınavı ile öğrenci alan lisans programlarına dikey geçiş de bu kılavuzdaki esaslara göre merkezî olarak yapılır. Açık öğretim dâhil öğretim süresi dört ve daha fazla yıl olan programlardan ön lisans diploması alan veya alacak olanlar DGS’ye başvuramazlar.

Sınava girmek isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmamaktadır. Başvurular, elektronik ortamda alınır.